Se vores store udvalg af gulve

Akustikgulve

kvalitet, god pris, ekspert rådgivning

Kategorier

Akustikgulv

Vi har forskellige akustikgulve, med forskellige egenskaber. Det som går igen ved de forskellige akustikgulve er bagsiden har et integreret underlag, det kan være i kork, eller en skumbagside.

Akustikgulv med lyddæmpende egenskaber.
Vælg et akustikgulv når komfort og udseende skal matche

Et Akustikgulv hjælper med akustikken i et rum. Et gulv som har akustik egenskaber har en lyddæmpende effekt og er derfor med til at mindske støjniveauet i et rum.

I mange nyrere huse er akustik en udfordring, da i gamle dage var mange rum penslet ind i tæpper og ligende.

Det ser vi ikke så meget til længere og derfor må man som husejer tænke akustik ind på andre måder.

Et akustikgulv er opbygget på en måde så det “fanger” lyden og mindsker den, så der ikke opstår den trælse klang der kan forekomme i et rum.

Vores udvalgte akustikgulve er alle med til at hjælpe mod netop dårlig rumklang. Et akustisk gulv har flere forskellige lag af materialer. Det er med til at give et blødt og fantastisk gulv at gå på. Ud over dette har det også en fjedrende effekt, der hjælper hælene med at mindske belastningen, som i sidste ende hjælper jeres ryg. Yderligere har det en isolerende effekt, som hjælper overfladen med at forblive lun.

Vi har forskellige akustikgulve, med forskellige egenskaber. Det som går igen ved det forskellige akustikgulve er bagsiden har et integreret underlag, det kan være i kork, eller en skumbagside.

Akustikgulve er gode ved jeres fødder og rygge.

Mange mennesker lider af at have ondt i ryggen og tilstanden kan forværres når man går på hårdt gulv.

Akustgulve hjælper med at mindske trin- og rumstøj. Akustikken vil ændre sig i rummet, da kork absorberer lyden i rummet.

Akustikgulve er nemme at rengøre. Ud over dette kan akustikgulve tåle en massiv brug og slidtage i mange år.

Vi tilbyder også Vinylgulve til super skarpe priser.

Indkøbskurv
Scroll to Top