Hvorfor vælge et vinylgulv?

Vinylgulve - Det smarte valg

Hvorfor vælge et vinylgulv?

Der findes efterhånden rigtig mange gulve på markedet og vi ved det kan være svært at finde ud af hvilke gulv man skal vælge. 

Vi vil prøve at gøre det lettere for dig og håber vores viden kan hjælpe dig på vej mod dit rigtige gulvvalg, som opfylder de behov du har. 

Men hvorfor så vælge ligepræcis et vinylgulv? 

Et vinylgulv har så utrolig mange gode egenskaber, at det er svært at sige hvorfor man ikke skulle vælge netop et vinylgulv. 

Et vinylgulv er dyrere end et laminatgulv, men billigere end et trægulv.
Et vinylgulv er utrolig slidstærkt, samt holdbart det er det som kendetegner et vinylgulv. Du har sikkert set mange gulve, som har været slidt, ridset, skiftet farvenuance, grundet solen, træk fra døre eller vinduer, vand der har lagt på gulvet osv. 

Det er alle gulve, som ikke har været i god kvalitet, eller har været beregnet til det behov der har været hvor det har været lagt. 

Vinylgulve i den rigtige kvalitet, er lavet til et hjem som bliver brugt og som der leves i. Vores udvalgte vinylgulve er alle i en utrolig høj kvalitet, som vi kan stå inden for. De vinylgulve som vi sælger de kan holde til slid fra hverdagens gøremål, det kan være der er børn i hjemmet, hund eller andre husdyr. Derudover kan vores vinylgulve holde til temperature ned til 10 grader, samt op til 40 grader, uden at gulvet tager skade. 

Dette gør at vores vinylgulve er yderst velegnet til huse med store vinduesfacader, sommerhuse, hvor der kan være store temperatur udsving etc. 

Vinylgulve en god investering?

Er vinylgulve så en god investering? 

Det syntes vi bestemt det er!  Ved at investere de ekstra penge et vinylgulv koster, får du et gulv, som vil holde i rigtig mange år. Du får et gulv, som ingen vedligehold kræver, andet end let rengøring. Det er ligeledes utrolig nemt at lægge, grundet det smarte kliksystem, samt integreret skumbagside, som gør det til det perfekt renoveringsgulv, eller et “gør det selv” gulv, som vi kalder det. Så længe du har et jævnt underlag, kan gulvet lægges direkte oven på det gamle gulv, hvilket gør du kan spare at købe et underlag. 

Indkøbskurv
Scroll to Top