Se vores store udvalg af gulve

Laminatgulve

kvalitet, god pris, ekspert rådgivning

Kategorier

Viser 1–30 af 36 resultater

 • Laminatgulve

  MigaFloor – 570 grå

  118,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Laminatgulve

  MigaFloor – 582 lys natur

  118,00 kr.
  Tilføj til kurv

Laminatgulv

Vi har udvalgt de bedste laminatgulve, så vi kan stå inde for kvaliteten, samt prisen. Vi har et godt udvalg af laminatgulve til alle der enten “gør det selv”, eller bare gerne vil købe et fantastisk flot og holdbart laminatgulv til et af markedets bedste priser.

laminat gulv

Langt de fleste hjem har et skræddersyet laminat gulv. Laminatgulve er virkelig praktiske da de kan tåle skidt, slid og sidst men ikke mindst lette at rengøre. Holdbarheden er også i top og de holder deres farve ikke mindst når sollyset skinner direkte på dem. Laminat gulv er vedligeholdelsesfrie da de ikke skal slibes, plejes eller lakeres.
En god omgang rengøring er ideelt. Laminatgulve er yderst velegnet til køkkener, stuer, værelser og gangarealer. Laminat gulv er et billigt alternativ til klinker og træ.

laminat gulv pris

Vi forhandler laminat gulv til en rigtig god pris og kvalitet. Er du mere til trægulve eller vinylgulve tilbyder vi også dette. Vores laminatgulve er af høj kvalitet og kan fås med mange forskellige slags mønstrer og overflader. Vores pris er altid konkurrencedygtig så tøv ikke med at slå til.
Vores laminat gulv til en god pris kan altid tilføje et fantastisk udtryk i jeres hjem. Har du brug for et slidstærkt gulv er vores laminat gulv lige jer.

laminat klikgulv

Vores laminat klikgulv er i fantastisk kvalitet. Vi tilbyder også vinylgulv i sildeben, som også er et rigtig godt sælgende produkt. Vi har et stort sortiment med mange produkter.

laminatgulv tilbud

Vores laminatgulv tilbud er altid meget attraktive, men prisen bør ikke være det styrende element for jeres valg. Køber man et billigt produkt, risikerer man oftest at det holder kortere end et laminatgulv med god kvalitet. Hos Villagulve finder du mange forskellige laminatgulve i forskellige priser. Garanti, mærke og holdbarhed er noget vi sætter i højsædet. Se alle vores produkter.

laminatgulve

Laminatgulve er idag et af de mest solgte gulvtyper. Priserne spiller en væsentlig rolle. Et laminatgulv kan købes for under 175kr. hos Villagulve. Det mener vi er en utrolig skarp pris set i sammenhæng med vores fantastiske kvalitet på vores produkter.
De fleste laminatgulve er bygget op omkring hård træfiber, som derefter bliver lamineret med et folie og påført et stærkt slidlag.

laminatgulve priser

Laminatgulve til fantastiske priser hos Villagulve. Vores produkter og priser er i god kvalitet samt altid til en konkurrencedygtig pris. Se vores store udvalg og vores priser på webshoppen. Har i nogle spørgsmål er i mere end velkommen til at kontakte os.

LAMINATGULVE – Det billige alternativ
Laminatgulve hører i dag til blandt den mest solgte gulvtype, og det hænger uden tvivl til dels sammen med prisen. Et laminatgulv kan i dag fås til under 100 kroner pr. kvadratmeter, og alligevel er det både slidstærkt og nemt at lægge.

De fleste laminatgulve er lavede på en meget hård fiber af træ, som er lamineret med folie og eventuelt påført et ekstra stærkt slidlag. Det der er godt ved laminatgulve er, at mønstret er et grafisk tryk, der giver mange muligheder. Laminatgulv kan næsten alt, såsom trægulv, vinylgulve osv. Hos Villagulve hjælper vi jer med, at give råd og vejledning ved jeres køb af laminatgulve. Vi har mange års erfaring og mener vi er eksperter på disse områder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.