Gulvvalg - skab overblik med et moodboard

Moodboards

Få inspiration med moodboards

skab et overblik

Det kan være svært, at vælge lige præcis den rigtige nuance når der skal vælges nye gulve. Her kan et moodboard være behjælpeligt, så der skabes et overblik over de farver, samt materialevalg man har valgt til andre dele af huset. 

Et moodboard hjælper med at visualisere de forskellige materialer, samt farver og nuancer ved siden af hinanden. Gulve har utrolig mange nuancer, og det er de helt små detaljer der kan gøre forskellen.  

Vi har altid små gulvprøver, som du let kan bestille HER og du kan altid skrive til os, hvis du ønsker en prøve på et bestemt gulv, så skal vi gøre hvad vi kan for at skaffe det. 

Hvilken Nuance?

Der findes utrolig mange flotte nuancer, men hvilken er du mest til? 

Lys, varm, mørk?

Skal det være de lyse nordiske nuancer? De mere varme træ nuancer? Eller er du mere til de mørke nuancer? Det kommer helt an på hvilket udtryk du ønsker at skabe i din indretning. Der er flere overvejelser der skal gøres inden det endelige valg falder på et bestemt gulv. Der er blandt andet husets andre farve valg, så som muresten, væg farve, lister, køkken, den generelle indretningsstil osv. Derudover kan lysindfaldet i et hjem også have en stor betydning for valg af gulvet, er der brug for et gulv som skaber mere varme i huset, eller skal det være et gulv, som giver et utryk af rene linjer? Mere kølige nuancer? Det er helt op til dig. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, vi sender gerne prøver af de ønskede gulve, så du kan fornemme gulvet i dit hjem. 

Indkøbskurv
Scroll to Top