Se vores store udvalg af gulve

Linoleumsgulve

kvalitet, god pris, ekspert rådgivning

Kategorier

Linoleumgulv

Se vores flotte udvalg af det slidstærke naturprodukt linoleum. Linoleum er super nemt at rengøre, slidstyrken er utrolig høj. Alle vores Linoleumsgulve fra Tarkett er miljømærket med svanemærket.

Linoleumsgulve fra Tarkett

Gulve fra Tarkett er unikke. Der er et stort farveudvalg, som giver jer uendelige muligheder for at få det design i ønsker.

Få det gulv i drømmer om. Personlighed, høj slidstyrke, unikt udseende og fantastisk komfort. Med gulve fra Tarkett vil overstående blive indfriet.

Gulve har oftest lang levetid og derfor skal man ikke udskifte gulve så ofte. Dog vil der på et tidspunkt opstå situationen, hvor gulvet skal udskiftes. Grunden til udskiftningen kan være mange det kan blandt andet være, at det er slidt op, man er træt af udseendet samt mange flere.

Drømmer i om et gulv med en unik komfort og en høj slidestyrke, så skal valget falde på et linoleumsgulv fra Villagulve.

Hvorfor vælge linoleumsgulv?

Gulve er et af de produkter der er testet og prøvede gulvmaterialer nogensinde. Det er fremstillet af et harpiks bestående af sten, træ, mel, harpiks og linolie. Ønsker man et klassisk gulv, som består af naturlige produkter, så skal valget falde på produktet. Disse gulve er et praktisk gulv, som kan rengøres meget let.

Linoleumsgulv rulle

Mangler i linoleumsgulv i rulle, så er Villagulve.dk jeres valg. Vi har et stort udvalg i mange forskellige design der måske vil passe til jeres smag.

Rulle linoleumsgulv vil komme ligesom tæpper på en rulle. Vi har forskellige størrelser, mangler i hjælp så kontakt os endelig.

Fordelen ved disse produkter er rigtige mange og derfor er interessen også stigende inden for denne type af gulve. Gulve kan lægges på de fleste steder i hjemmet.

Linoleumsgulve er forholdsvist nem at montere i forhold til mange andre gulvtyper. Nutidens Lineoleumsgulve er meget autentisk og har et naturligt udtryk.

Mangler i Laminatgulve til super skarpe priser?

Indkøbskurv
Scroll to Top