Hvad er vinyl?

Vinylgulve // 4.maj 2022 

???????

Vinylgulve er populære som aldrig før

 Og det forstår vi jo faktisk godt.

Vinylgulve har mange år på bagen og har udviklet sig meget igennem årene, til at være noget som man ofte så i institutioner og offentlige steder.  

Idag er vinyl et top moderne gulv, som fåes i et utal af designs, farver og materialer. De VINYLGULVE som vi sælger hos VillaGulve, er de bedste og mest miljørigtige på markedet. De er bl.a. fra mærket TARKETT og er ftalatfrie, hvilket er godt for både miljøet, samt indeklimaet. 

Tarketts vinylgulve er behandlet med en utrolig stærk overfladebehandling, som gør gulvet ekstra slidstærkt og nem at holde i forhold til hverdagens slid. 

Vores vinylgulve er ideelt til hjem hvor der er børn eller husdyr, da gulvet er slidstærkt, samt meget nem at rengøre. 

Hvis du ønsker at se vores populære vinylgulve kan du læse mere om dem her: 

Naturtro vinylgulve

Vinylgulve er i dag meget naturtro og fåes både i træ mønstre, samt stenmønstre. 

Kollektionen STARFLOOR CLICK ULTIMATE  har en utrolig høj slidstyrke, samt er et gulv der er meget lyddæmpende, da der er indbygget akustikbagside, som vil hjælpe med at give en god rum akustik. 
Dette vinylgulv, er ideelt til hjem der har brug for en højslidstyrke, men også hjem hvor der kan være temperatur udsving, så som sommerhus, så længe der er +10 C indenfor. 

Se vores flotte udvalg her: Vinylgulve med kliksystem

BILLEDGALLERI

VINYLGULVE SOM ER MODERNE OG PASSER IND I DEN NORDISKE INDRETNING

Vinylgulve er i dag et både praktiskgulv, men også et utrolig flot gulv. Vinyl er et varmt, behageligt, gulv, som har så utrolig mange gode egenskaber, som gør hverdagen nemmere for jer. 

Vinyl giver en bedre komfort i et hjem, det forbedre akustikken og så kræver det stort set ingen vedligehold. 

Vinylgulve fra Tarkett, er designet med det formål at gøre livet letter for dig, men som sammetid sætter pris på en personlig indretning, men ikke vil bruge tid på at pleje og vedligeholde et gulv.  

Udvalget af vinylgulve er meget bredt, så der er et design til enhver smag. Uanset om gulvet skal bruges i hele huset, i entreen, i køkkenet, på børneværelset eller et helt andet sted, så har vi et gulv til enhver smag. 

Anbefalede artikler

Vinyl som klikgulv

Et nemt “gør det selv” gulv

Indkøbskurv
Scroll to Top