Vinylgulv

Kategorier

Viser 1–30 af 160 resultater

Hvad er vinylgulve?

Vinylgulve tilhører den bløde del af gulve. Det er et slidestærkt gulv, der er let at rengøre. Vinylgulve er designet til at holde med et innovativt design og moderne teknologi. I kan få mange forskellige naturlige skønheder og udseende. Det har en maksimal holdbarhed og giver jer et trygt og sikkert hjem. Vinylgulve er rigtig flotte i finishen og kan fås i mange forskellige farver og mønstrer til fantastiske priser hos Villagulve Mangler i vinylgulv i rulle? Vi har et stort udvalg.

Hvorfor vælge et vinylgulv?

Som nævnt tidligere skal man vælge vinylgulve, hvis man leder efter slidstærke, pæne og billige løsninger der kan tåle god mængde fugt.

Et gulv kan også relativt nemt monteres selv med gør det selv løsninger. Vinylgulv virker også, hvis man har gulvvarme.

Yderligere har et vinylgulv en stor fordel når man tænker akustik i hjemmet. Da flere og flere vælger at komme af med gulvtæpper og gardiner medfører dette til en dårligere akustik i hjemmet. Derfor er et blødt gulv en fantastisk løsning. Det absorberer en del af lyden, som er med til at hjælpe på akustikken.

Ydermere har gulv en fantastisk fordel, at man kan lægge det ovenpå det nuværende gulv. Det kræver dog at det underlæggende gulv skal være tør og jævn. Det vil sige det ikke kræver et kæmpe forarbejde, hvis man vil have vinylgulv i hjemmet.

I hvilke rum er vinylgulve en mulighed?

Vinylgulv passer i princippet til alle rum, men nogle steder er selvfølgelige mere oplagt end andre. Vi tilbyder vinylgulv med kliksystem til super skarpe priser.

Hvis man for eksempel har et rum med masser af slitage, er det et oplagt valg.

Hvis man har et vådrum, kræver det dog et særligt vinyl, ligesom en certificeret fagmand skal hjælpe til.

Hvordan rengør jeg et vinylgulv?

Det er vigtigt at man ikke bruger hårde opløsningsmidler da det kan være med til at slide vinylgulvet ned. Dog er gulvet meget nem at holde rent med vand, sæbe og sidst men ikke mindst knofedt.

Mangler i Akustikgulve til gode priser?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.