Akustikgulv Wicanders Eco – Ocean Oak

449,00 kr.

Varenr. FDYF001
Overflade: Træ mønster
Størrelse: Planke 185 x 1220 mm
Tykkelse: 10,5 mm
Slidlag: 0,55 mm
Garanti: Bolig 25 år, erhverv 5 år
4-sidet fas
1,81 m² pr. pakke
Montering: CorkLoc 2G, lægges svømmende uden brug af lim

Ocean Oak med vinyloverflade i lyse gyldne nuancer, leveres med dobbelt kork lag og PVC-fri overflade. Gulvet er Konstrueret til at modstå daglig slidtage og har har en fremragende gangkomfort, samtidig med, at akustikken i rummet reduceres. Gulvet er særdeles miljørigtig og bæredygtig.

Actual Area (m²) 1.81
Samlet pris 812,69 kr.

ECO er en fantastisk nyhed fra Wicanders, som har alle fordelene af et korkgulv. ECO har en række unikke fordele direkte fra naturen. Korken giver en god gangkomfort, en lun overflade og virker lyddæmpende. Gulvet har en 0,55 mm slidstærk vinyloverflade og er PVC-fri. ECO serien har dobbelt kork lag – 1.3 og 2.2 mm.

Wicanders ECO korkgulv er sammensat af ikke mindre end 5 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber. De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning samt en behagelig affjedring, når du går på gulvet. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun.

Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Vi giver dig valgfrihed mellem naturtro teksturer, der er inspireret af ædle træsorter.

Vægt 11 kg
Størrelse 1220 × 185 × 10,5 mm

Bestil en vareprøve på gulve

Du kan altid få tilsendt en vareprøve af det gulv du ønsker. Fra kun 30 kr. pr. stk. Vareprøverne bliver ikke faktureret ved den endelige ordre.

Kategori

Lignende produkter

Indkøbskurv
Scroll to Top