Tarkett Segno EG Lime stone

809,00 kr.

  • Traditionel sildebensparket med mulighed for at skabe andre mønstrer
  • Overfladebehandlet med hårdvoksolie
  • Kan lægges med gulvvarme
  • Tilpasset det nordiske klima hvor der er stor forskel i luftfugtighed sommer og vinter

OBS: Skal fuldlimes til undergulvet

 

Formattype: Planke 11x120x600mm
Varer pr. pakke: 30
m2 pr. pakke: 2,304 m²
Real Wood: Ja
Samlet tykkelse: 11 mm
Actual Area (m²) 2.3
Samlet pris 1.863,94 kr.

Med den nye kollektion Segno tager Tarkett det klassiske sildebensparket til et helt nyt niveau. Segno kombinerer Tarketts kvalitet og finish med et nyt designkoncept, som gør det muligt at skabe unikke trægulve til mange forskellige miljøer.

Kollektionen giver mulighed for at skræddersy både traditionelle mønstre og helt nye kreative udtryk, da den kan lægges på et næsten ubegrænset antal måder.

Segno giver både private og professionelle mulighed for at skabe personlige og kreative løsninger i indretningen, hvor rummet opnår sit fulde potentiale. Fås i fem farver hos velassorterede gulvforhandlere til en vejledende pris på 1.269 kr./m2.

Parketgulvet består både af højre- og venstrebrædder. Det kan lægges på mange forskellige måder for at skabe traditionelle mønstre som f.eks. sildebensmønstre og helt nye unikke designs. Brædderne kan bestilles i forskellige mængder til skræddersyede gulvløsninger.Her viser vi egens naturlige udseende med knaster og en varieret åretegning. Den let børstede overflade skaber en meget udtryksfuld overflade, der forstærkes af hårdvoksolien. Segno kan anvendes både i hjemmet og i offentlige områder, som i butikker, hoteller, og kontorer.

Vægt 11 kg
Størrelse 600 × 120 × 11 mm

Bestil en vareprøve på gulve

Du kan altid få tilsendt en vareprøve af det gulv du ønsker. Fra kun 30 kr. pr. stk. Vareprøverne bliver ikke faktureret ved den endelige ordre.

Lignende produkter

Indkøbskurv
Scroll to Top